dijous, 25 d’octubre del 2007

LA NOSTRA FEINA

Com a representants dels ciutadans tenim un deure i una feina per complir. Perquè el nostre poble segueixi prosperant, des de l’oposició hem presentat un seguit de mocions per intentar que l’ajuntament no deixi perdre la feina feta fins ara.

Podeu llegir íntegrament les mocions en l’espai “La tasca d’oposició dia a dia”.

Moció 7702. Obres de la nova cooperativa.
Perdrem una plaça pública i la modernització de la Cooperativa per culpa de la inexperiència del nou govern?

Moció 7765. Que passa amb la nostra gent gran?
Deixarem d’atendre als nostres majors per no continuar amb les negociacions?

Moció 7766. Ja no necessiten casa el nostres joves?
Deixarem d’impulsar l’habitatge per joves després de tanta propaganda?

Moció 8100. Deixarem de banda als joves?
Amb el cost de dos assessors de l’ajuntament es podria pagar el bus per l’institut i les aules de repàs dels nostres fills

Moció 7767. Pas a nivell.
Realitzarà el PP el seu projecte de pas soterrani del pas a nivell que no permetia la sortida de les cases del C/Valls, o cediran a les pressions del ministeri de foment tallant el pas al casc antic? No és millor continuar amb el projecte de soterrament o trasllat de la via del tren?

Moció 7805. Torres d’alta tensió
Desprès de moltes reunions del nostre grup amb diferents departament de la Generalitat i amb FECSA-ENDESA tenim la oportunitat de treure les torres d’alta tensió. Es quedaran on son per la inexperiència del nou equip de govern?

La resposta a totes aquestes qüestions les trobareu al pròxim ple municipal. No hi falteu.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

A més a més de tot això tanquen el Pij sense motiu, els nens i joves al carrer com abans.
Diuen "gangsters", a joves votants, per estar jugant a la playstation al local municipal. Intimident associacions com la Cucarull, potser la volen fer desapareixer? www.cucarull.blogspot.com

Anònim ha dit...

nois, molt be aquesta feina, seguiu aixins.I no crec que tota aquesta feina l'enxeguin a norris, seria massa fort. Es clar que s'els hi ha mostrat feines fetes per gent aliena a la seva formació i la seva resposta va ser de qe ells no necesiten ajuda per res, (per aixo paguem molts assessors)

Anònim ha dit...

solo escribo para daros animos en esta nueva andadura que es la oposición. No es facil estar al otro lado, pero si que es gratificante, porque a diferencia de antes ahora teneis que gritar a los cuatro vientos el trabajo que estais haciendo, y ya vereis como la gente os responde, el pueblo debe despertarse, están como aletargados, darles caña y asi la gente tambien despierta.

Anònim ha dit...

Regidores de CIU, me dirijo a vosotros como representantes mios en el ayuntamiento. Ahora os toca hacer una buena oposición, como antes hicisteis un buen gobierno.
Seguramente la labor que os ha correspondido en esta legislatura sea de lo mas duro (políticamente hablando) que os ha tocado vivir, pero os pido que No os desaniméis y seguir trabajando para Nuestro Pueblo . Hacer que las Mentiras o Medias Verdades (que a veces son peor que una mentira) dichas por el actual gobierno, salgan a la luz. Demostrar que tipo de gente gobierna ahora nuestro pueblo , y sobre todo seguir unidos, ya que La Unión Hace La Fuerza

Anònim ha dit...

Ànims a tots, realment un no es dóna compte del que té fins que ho perd(molts ho deuen estar pensant ara) però heu de continuar amb aquesta dura tasca que us està tocant fer, penseu que molts de nosaltres estem amb vosaltres tot i que per culpa de la nova llibertat i democràcia que hi ha en el nostre municipi no es pogui demostrar; de totes formes continuem aquí i sens dubte intentarem continuar tirant endavant els diferents projectes i tasques que veu encetar.Dintre de 4 anys tot tornarà.

Anònim ha dit...

Hoy nos quitan la web del ayuntamiento, no habría otra manera de ponerse la web a su gusto si tener que cerrar la web. www.rodadebara.org alguin quizas podría visitarla.

carlos ha dit...

¿Que pasa con las aulas de repaso?
Este tema tiene una importancia capital para intentar paliar un desastre educacional más que evidente. Estemos encima de lo que allí sucede, el tiempo en el que los estudios no eran necesarios para poner ladrillos (tochos) o recojer algarrobas (garrofas) se ha terminado, y parece que alguien no lo tiene claro.

Anònim ha dit...

Que està passant amb el pas anivell, diuen que la setmana pasada l'alcalde es va possar d'acord amb RENFE per tancar el pas anivell, tenim que fer alguna cosa, per qué si no es dividira el poble si no ho està ja politicament parlant.

Salutacions

Anònim ha dit...

A mi m'havien comentat que els coperativistes havien trencat les negociacions perque volien una nau mes gran que la que els hi estaven fent al poligon. I resulta que aíxó és mentida, que com sempre a sortit de l'Ajuntament per tapar la veritat i deixar malament als coperativistes del poble. M'ha dit un d'ells que l'altre dia van tindre una reunió amb el Sr. Alcalde i cia. i els hi van dir que la nova cooperativa no entrava dins del pressupost d'aquest anys ni dels vinents i no els van deixar ni dir paraula. ES VERGONYOS QUE TRANCTIN DE TONTOTS A LA GENT DEL POBLE. I HO ESTÀN FENT AMB EL MERO FET DE DIR QUE "JO NO HE DIT AXIÓ"

Anònim ha dit...

ep, soc jo de nou, el nom correcte es pere i no pre.... i la compta d'email es pereturronsdexocolata@hotmail.es
per si en vols parlar

Anònim ha dit...

Clearly, thanks for the help in this question.

Anònim ha dit...

As much as necessary.