dijous, 8 de novembre del 2007

Carta Oberta als ciutadans de Roda de Barà

Benvolgut veí/veïna,
Em dirigeixo a vosaltres en la meva doble condició de Cap Local de Convergència i Unió de Roda de Barà i Alcalde electe del nostre poble, condició de la qual vaig ser relegat per la moció de censura portada a terme el passat dia 20 de setembre per part del Partit Popular i el Partit dels Socialistes de Catalunya.

A través d' aquest comunicat volem fer-vos arribar el resultat del nostre treball a l' oposició en complir-se els primers trenta dies de la investidura d'un alcalde que no representa el sentir majoritari del nostre poble. Tots els nostres esforços els propers quatre anys aniran dirigits cap a la consecució dels següents objectius :

1.- Presentar i defensar totes les mocions que siguin necessàries per tal de preservar la nostra identitat i la nostra manera de viure.

2.-Defensar les famílies i el seu benestar, enfront de qualsevol actuació que creiem injusta o perjudicial.

3.- Tutelar el desenvolupament de tots els serveis que puguin contribuir al millor benestar de la gent gran i dels joves.

Per tal d' aconseguir aquests objectius, hem presentat a l'actual equip de govern censurador dotze mocions que s 'hauran de discutir al proper ple municipal. Ni un sol minut, ni un sol esforç ens apartarà d' assolir el millor futur pels habitants del nostre poble. Tota aquesta informació , amb els documents acreditatius, els podreu trobar en aquesta pàgina web.

Aquesta carta va dirigida a tots els ciutadans de qui he tingut la impressió de comptar amb el seu recolzament i suport envers la meva persona ; d' altra manera tinc l' absoluta confiança de poder-vos convèncer per les properes eleccions : vostè s 'ho mereix i Roda de Barà es mereix un millor alcalde.

L' experiència del nostre equip de govern, i la meva pròpia com a alcalde, estan a la vostra disposició per les gestions que us facin falta. No dubti de posar-se en contacte amb nosaltres si ho creu necessari, o simplement per tenir la millor informació del dia a dia del nostre poble.

A la seva disposició,

Pere Compte i Coca, alcalde electe de Roda de Barà

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria interesant averiguar que està passant amb la policia, avui em comentava una persona molt propera que marxaven dos mes i que els han dit que no els hi podem pagar ni un euro més mentres el comisari restrega als seus que es capaç de pagar un bon sopar en un bon hotel de Barcelona i comprar bolsos de marques molt prestigioses i portar pantalons ARMANI,per a mi aixó es ser un cara dura i llugar amb la seguretat de la ciutadania.

Teniu que continuar lluitant per el que era vostro, l'Ajuntament, teniu la confiança dels vostres votants, no als defraudeu.

Anònim ha dit...

tras dos meses de desgobierno a las conclusiones que he llegado son las siguientes:
DESPEDIR a quien ellos consideran POLITICAMENTE incorrectos,( si el antiguo gobierno hubiese CRIMINALIZADO los puestos de trabajos según el Color POLITICO muchos de los actualmente trabajadores del ayuntamiento No estarían ejp..pedro suarez).
IMPONER MIEDO a los actuales trabajadores, con amenazas y Chulearlos CON DOS COJONES, por que ellos son la Ley ¿DIVINA?
COLOCAR A DEDO a los mejores y más cualificados de sus listas electorales ( ¿como si no iba a conseguir una lista el pp?) ejp. La 4 de la lista del pp, la 6 de la lista de psc.
Y me dejo por nombrar a los nuevos amiguísimos,
CONSEGUIR que la POLÍCIA Se este marchando masivamente ¿ por que será?
NO TRASLADAR el SINDICATO, “por que No Hay Dinero” (si lo hay para sus sueldos,el de sus asesores y amigos enchufaos) y encima hacen quedar mal a los cooperativitas, sacando el bulo de que son ellos los que han paralizado el traslado.
IMPONER EL CAOS en el fútbol, que hoy dicen una cosa y mañana otra. (si habla el pp es SI, si habla el psc es NO)
CERRAR EL PASO A NIVEL sin tener en cuenta la mejor solución para el pueblo,
por el simple hecho de romper las negociaciones de muchos años, para JODER a sus adversarios políticos .
SUBIR LOS IMPUESTOS, agua ,basuras, etc. Justificándolos por boca de la mujer del 4º de la lista del psc, que hay que cambiar todas las tuberías del agua por que SON CANCERIGENAS, además de embusteros, ALARMISTAS.
PASARSE EL DIA EN LA RADIO hablando de proyectos, proyectos ( ya tengo ganas de saber que proyectos son y a quien van dirigidos) y mintiendo en cuanto y tanto lo mal y mucho que han hecho el antiguo gobierno (papeles, papeles, que aun no han salido , dinero dinero que se han llevado y aun no han demostrado)

Anònim ha dit...

Conclusión del pleno del 29/11/2007
Los regidores del PSC, dijeron que habían dado la alcaldía al FIGUEIREDO, pero no el poder, por que le habían hecho firmar ante notario que cualquier decisión tendría que ser firmada por todos ellos. MENTIRA
En la 1ª decisión importante para el Pueblo, como es el cierre del paso a nivel , LE DAN CARTA BLANCA para que el solito pueda firmar y así decidir que es lo que hay que hacer con el paso a nivel.
Evidentemente al susodicho dará prioridad a sus intereses antes que a los del pueblo, el cual le importa poco.
Y lo peor de todo es que a hijos y gente que ha crecido en el pueblo AÚN LES IMPORTA MENOS.
Al Sr. Bonan Dice que el cierre del paso a nivel hay que hacerlo YA, al precio que sea, por que dentro de 40 años ninguno estaremos aquí , y que por lo tanto para que luchar por la solución que CIU propone , que es trasladar o soterrar la vía. Luchar es a lo que estamos acostumbrados aquellos que tenemos hijos y queremos un mundo mejor para ellos.
La Sra. Virgili nos confirma que el parking de los nuevos colegíos NO está en condiciones por que faltan unos 40.000 € para poder terminarlo. MENTIRA, por que para pagar INJUSTIFICABLES y ELEVADOS sueldos, SI HAY DINERO,
Evidentemente la susodicha antepone el bienestar de nuestros hijos, a las cuestionables necesidades económicas de sus amigos y favores a pagar.
PODRAN ENGAÑAR A TODOS DURANTE ALGÚN TIEMPO; PODRAN ENGAÑAR A ALGUIEN SIEMPRE; PERO NO PODRAN ENGAÑAR SIEMPRE A TODOS

Anònim ha dit...

Home, quedo parat de la vostra visio tant negativa de tot plegat. No es mes bo per el poble que es lluiti amb eficacia? Eficacia es moviment i demostrar-ho amb fets. El primer de tot, Vd senyor Alcalde, per a mi Vd es l'Alcalde Compte, va ser el primer en acceptar a les seves llistes a un que es "venia" a la resta de llistes, tant ell, com sa germana i son pare feien gestions al PP i el PSC, amb l'amenaça de no fer-te Alcalde.D'Aixo n'ha pagat les consequencies, molt negatives. Li han fet el llit debant els seus nassos, i no ha reaccionat a temps. Es passejaven per el poble venent influencies i comprant a bon preu, i ara,, no s'els veu, nomes Vd don la cara amb el Donoso, un bon paio.
Llastima. Qui t'estimem t'ho varem avisar fa 4 anys,en fa tres, dos i ahir mateix com aquell que diu, i res. Primer de tot, depura el teu voltant, i veuras que poc a poc tindras mes suport. Segur que fent un petit esforç, en un plis plas, et tornaran el teu lloc. I si us plau, fes fora el que et diuen es un bon delfi, QUE NO HO ES. Saps