divendres, 15 de maig del 2009

Diari El Punt:

L'Ajuntament de Roda reclama al seu exinterventor que li retorni 10.000 euros

Durant la seva gestió i sota l'alcaldia de Pedro Figueiredo (PP), es va cobrar un xec sense autorització


Noticia integra


Enllaç a Diari El Punt


11 comentaris:

Anònim ha dit...

No me cabe ninguna duda sobre el porque de la moción y el pacto PSC-PP. Fuigereido tenía prisa , necesitaba dinero ya, con CIU no podía, por eso pactó con PSC, ansiosos de entrar en el poder a costa de lo que fuese.
Ahora irán de buenos e inocentes, dirán que les han engañado, y el que se lo crea será porque le interesa. YO NO ME LO CREO

Anònim ha dit...

Estas palabras han sido dichas por la actual Alcaldesa Mayte Huerta, podeis comprobarlo estan en la pagina del ajuntament. Me gustaria saber que va a quedar en la memoria y historia de este pueblo cuando salgan del ajuntamente dentro de dos años, o si tienen un poco de verguenza se tendrian que ir YA.

"El servei públic i el compromís social d'un Alcalde queden reflectits en els seus actes, que deixen emprempta i imatges en la memòria i la història dels pobles."

Anònim ha dit...

La actual alcaldesa Sra. Huertas, es tan sinverguenza como el Sr. Fuigereido. Las virtudes o los defectos de las personas se potencian o se merman, y con la actitud de esta Sra.consitiendo todo lo que pasa en el ayuntamiento, demuestra muy poco de lo que tanto presume.

Anònim ha dit...

Doy fe de que el ayuntamiento no tiene un puto duro, ya que me tienen que devolver una fianza y no hay manera de que me la devuelvan. Me dicen que no hay dinero. Pero si hay dinero para que ellos cobren su sueldo y el de sus amiguitos. Ejp. Tres Thoms, FI-Cat etc

Anònim ha dit...

PERÒ DE QUÈ PARLEU QUAN PARLEU DE PACTES ?

CIU ÉS UN PARTIT SENSE ESCRÚPOLS POLÍTICS, SINÓ MIREU AMB QUI HA PACTAT AL VENDRELL AMB UN PARTIT ULTRADRETÀ I RACISTA. EL PARTIT PXC. LA VERGONYA DEL BAIX PENEDÈS.

Anònim ha dit...

Senyors de CiU. Saben vostès que el Sr. Figueiredo s'ha gastat milers d'euros de telèfon municipal en turcades a números de joc? I per ixò ara li han hagut de limitar el saldo. Marc Freixes. Roda.

Anònim ha dit...

I a el grup del ex-desgovern de CIU, no vos fa vergonya haver deixat aquest legat? Els culpables sou vosaltres, els d'ara nomes son culpables de la vostre herencia. Vareu escanyar la gallineta dels ous d'or, ells, ara, nomes l'han enterrat. I ara ploreu, nomes cara al public, perque de portes en dins "que os quiten lo ballao". si algu del vostre ex-gobiernecillo li preguntem que pagaba per un menu.. no vos sabra que dir... i aixo per que de sempre els d'ajuntament son d'ajuntament..i mai se sap.. sou una colla de farçans, hipocrites i...millor callar, oi?

pereturrons

Anònim ha dit...

Que trist és no voler veure el present i escudar-se en el passat. Des de l’inici d’aquest govern PP-PSC que porten dient la merda que traurien dels anteriors; ja han passat prop de 2 anys i encara segueixen amb lo mateix. Però els fets, son els fet:
-En 2 anys l’ajuntament no te ni un duro.
-S’han posat uns sous increïbles i han enxufat a tot lo que tenien pel costat.
-El Figuiredo fa servir diners del poble sense que sabem per a que.
-Lo del Sr.Carames no te nom!!
Si només fos mala gestió, però és que estan robant al poble!!!!

Anònim ha dit...

Hay tienes el legado de CIU : Llar de jubilats y dinamizacion de la misma, Patronat , Biblioteca, Campo de futbol de cesped, Local de jovenes, Centro abierto, Ludoteca, Campus de verano, Borsa treball, Oficina atención ciudadano en la playa, Escola adultos,Colegio, Autobús municipal, Local Aires del Sur, Servicios sociales ,Guarderia Talleres de ocupación, Radio, Reformas polideportivo y Casino.Abertura Centro Civico, Ampliacion Ayuntamiento, Banderas azules en las playas, Paseo maritimo, Zonas verdes, Parques.
Más un remanente de 2.417.106,56 € en el ejercicio del 2007.

Anònim ha dit...

EL VENGADOR: SENTENCIA CARAMES DEJO ENLACE
http://www.elperiodicdandorra.com/default.asp?idpublicacio_PK=16&idioma=CAS&idnoticia_PK=616441&idseccio_PK=252&h=

Anònim ha dit...

No sabeu de que parleu...